Home / Workshop Slimmer Werken: ervaar de kracht van verbeteren

Workshop Slimmer Werken: ervaar de kracht van verbeteren

Budgetten die steeds krapper worden? Steeds meer taken? Te veel administratieve ballast? Te veel klachten van klanten? Te lange doorlooptijden? Het kan ook anders! De workshop Slimmer Werken laat u zien hoe u processen kunt verbeteren.

Inhoud workshop
Tijdens de workshop Slimmer Werken maakt u kennis met Lean. Dit is een methode om bedrijfsprocessen gericht te verbeteren door het reduceren van verspilling. De methode resulteert in betere en snellere dienstverlening voor uw klanten. Op inspirerende en energieke wijze laat de trainer u ervaren hoe leuk en effectief processen verbeteren kan zijn.

Werkwijze
Tijdens de workshop verbouwt u samen het proces van een fictieve organisatie dat niet zo goed loopt. Gedurende meerdere speelronden lost men de problemen op, met als doel het resultaat te verbeteren. Spelenderwijs leert men de belangrijkste Lean-principes. De deelnemers verlaten de workshop vol inspiratie om de eerste stappen naar een succesvollere organisatie te zetten.

Voor wie?
Slimmer Werken is voor overheidsorganisaties die processen (in de keten) willen verbeteren, die hun klant meer kwaliteit willen bieden en die het beste uit hun medewerkers willen halen. De workshop is reeds gevolgd door honderden directieleden, leidinggevenden en medewerkers.

Duur
De workshop duurt een dagdeel (ochtend of middag). Het tijdstip en de locatie is nader overeen te komen.

Resultaat
Enkele voorbeelden van behaalde resultaten van organisaties die aan de slag zijn gegaan met Slimmer Werken:

  • Grotere klanttevredenheid
  • Efficiënter werken
  • Meer werkplezier
  • Meer werk afhandelen en toch minder druk ervaren.

Lees hier over onze workshop bij klanten:

Recente berichten