Wij houden van
aanpakken

Help jij lokale overheden mee vooruit?


Wij geloven in een veilige samenleving en een betrouwbare overheid die klaar staat voor haar burgers. En wij brengen burgers en overheden ook echt dichter bij elkaar. Klantgerichte, rechtmatige en doelmatige dienstverlening is hiervoor nodig. Met veel enthousiasme helpen wij lokale overheden dit voor elkaar te krijgen. Doe je mee?

Over Quarant

Al ruim 20 jaar zijn wij het onafhankelijke adviesbureau voor lokale overheden. Dit doen wij met veel plezier en enthousiasme, want ons hart ligt bij de publieke zaak. Ook ligt ons hart bij onze Quaranters. We vinden het belangrijk dat je steeds het beste uit jezelf haalt en prettig kunt werken. Transparantie, flexibiliteit en durf dragen daar aan bij.

Wat wij jou bieden

  • Direct een vast contract.
  • Een marktconform salaris passend bij jouw ervaring met een variabele beloning.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een auto).
  • Alles wat je nodig hebt om plaats- en tijdonafhankelijk te kunnen werken.
  • Een stimulerende werkomgeving waarbij we je uitdagen om jouw kwaliteiten maximaal in te zetten.
  • Een persoonlijk ontwikkelplan en ruimte voor trainingen en opleiding.
  • Een enthousiaste, inspirerende en gezellige club collega’s. Van frisse starters tot doorgewinterde professionals die jou de kneepjes van het vak eigen kunnen maken.
  • Leuke teambuildingsactiviteiten met je collega’s.
Ik werk graag bij Quarant omdat zij mij de verantwoordelijkheid geven die past bij mijn ambities. Hierdoor kan ik mijzelf maximaal uitdagen en mijn leercurve vergroten.
Joeri Primowees
Consultant

Onze vacatures

Vacature consultant informatiemanagement

Als Consultant informatiemanagement krijg je energie van initiatieven om burgers en overheden dichter bij elkaar te brengen. Daarom inspireer en help je organisaties om ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement & automatisering te integreren in hun dienstverlening en bedrijfsvoering. Zo werk je mee aan klantgerichte, rechtmatige en doelmatige dienstverlening bij lokale overheden.