Over Quarant

Al ruim 20 jaar zijn wij het onafhankelijke adviesbureau voor lokale overheden. Dit doen wij met veel plezier en enthousiasme, want ons hart ligt bij de publieke zaak. Bijdragen aan een betrouwbare overheid en veilige samenleving waar burgers prettig kunnen leven, werken en wonen, is wat wij voor ogen hebben. Lokale overheden creëren daarvoor de randvoorwaarden.

ONS AANBOD
Wat we doen

Klantgerichte, rechtmatige en doelmatige dienstverlening is nodig om burgers en overheden dichter bij elkaar te brengen. Wij helpen lokale overheden dit voor elkaar te krijgen. Dit doen we door technologische, wettelijke en maatschappelijke ontwikkelingen te integreren en te verankeren in hun bedrijfsvoering en dienstverlening.

Wij brengen
lokale overheden en
burgers dichter
bij elkaar
REALISEREN
Hoe we het doen

Voor onze klanten bedenken we praktisch toepasbare oplossingen die echt werken. Met onze effectieve en inspirerende aanpakken ervaren en beleven medewerkers niet alleen het eindresultaat. We motiveren ze ook om daar zelf aan bij te dragen. Wij nemen daarbij het initiatief, maar het gewenste eindresultaat bereiken we samen. Zo ontstaat er positieve energie en worden veranderingen blijvend omarmd.

We helpen
organisaties
écht vooruit
ONZE MENSEN
Wie wij zijn

Ons team bestaat uit een inspirerende club consultants. Samen bezitten we een berg aan kennis en ervaring die we graag met onze klanten delen. Iedere collega heeft zijn expertise. Zo haal je een echte specialist in huis. En weet hij of zij het antwoord even niet op jouw vraag? Geen probleem. Dan staat er altijd een andere Quaranter voor jou klaar.

Heb je een vraag? Wij
denken graag met je
mee.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Heb je kennis en ervaring op het gebied van informatiemanagement en adoptie én ligt jouw hart bij de publieke zaak? Solliciteer dan naar de rol van Consultant en ontdek of jij een echte Quaranter bent met onze Q-check.

Onze opdrachtgevers