Heb je een vraag?
Wij denken graag met
je mee.

Ons team

Wij zijn een club enthousiaste consultants die de daad bij het woord voegen, met ieder zijn expertise. Ons hart ligt bij de lokale overheid, waar we al ruim 20 jaar voor werken. En dat doen we graag. Wil jij kennismaken met een van onze consultants? Heb je een vraag of wil je gewoon even over iets van gedachten wisselen? Neem dan contact op. Of laat een bericht achter in de chat.

Kom jij ons team van Consultants versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Partner
Wim Hoekstra
Er zijn nog genoeg mogelijkheden voor gemeenten om de dienstverlening te verbeteren, meer samen te werken en interne werkprocessen te stroomlijnen. Goede informatisering en automatisering zorgen ervoor dat daarbij ook de wettelijke taken gewaarborgd blijven.
Partner
Adrie van Bohemen
Ik breng gemeenten in beweging door mijn jarenlange praktijkervaring met e-overheid, gegevensmanagement en basisregistraties. Gericht op de stap van theorie naar praktijk. Daarbij laat ik gemeenten leren van elkaar zodat we samen nieuwe en betere oplossingen realiseren.
Partner
Herman Hogendoorn
Medewerkers binnen de lokale overheid laten excelleren is de belangrijkste drijfveer in mijn werk. Voor deze publieksprofessionals ontwerp en implementeer ik verbetertrajecten. En inspireer, coach en train ik afdelingen, groepen en individuele medewerkers.
Partner
Jos Poels
Gemeenten kunnen efficienter werken als ze de nieuwste technische mogelijkheden gebruiken om hun werkprocessen te verbeteren. Bijvoorbeeld door digitaal, zaakgericht of objectgericht te werken. Ik help ze daarmee op strategisch en tactisch niveau, maar ook op de werkvloer.
Marketing, communicatie & sales
Kitty Lommers
Met mijn ervaring als marketing- en communicatieprofessional en projectmanager heb ik brede ervaring opgedaan in het vakgebied en heb ik gewerkt voor tal van klanten. Ik ga graag doel- en klantgericht te werk om gezamenlijk tot het beste eindresultaat te komen. Met deze kennis en mijn enthousiasme versterk ik het team.
Officemanager
Mirjam Booij
Personeelszaken, boekhouding, agendaplanning, maar ook evenementen, marketing & sales. Ik vind het leuk mijn bijdrage te leveren aan de vele verschillende processen bij Quarant. Daarbij bewaak ik het overzicht en creëer ik duidelijkheid. En ik ben dol op mensen, in alle soorten en maten.
Consultant
Han Kuiper
Wetten worden vaak met een nobel doel opgesteld: veilig wonen in een schone leefomgeving. Helaas worden wetten vaak zo complex, dat het oorspronkelijke doel uit het oog verloren wordt. Ik maak wetgeving weer begrijpelijk, met als specialisme de Omgevingswet, zodat we veiliger leven in een schoner Nederland.
Consultant
Klaas Bolte
Mijn kracht ligt op het gebied van informatiebeleid, projectportfolio, projectmanagement en het initiëren van nieuwe samenwerkingsvormen. Ik weet mensen mee te krijgen in een verandering en gezamenlijke belangen te behartigen. Ook heb ik gevoel voor het samenspel tussen bedrijfsvoering en politieke belangen.
Consultant
René Wanders
Mijn specialismen zijn e-dienstverlening en informatiemanagement. Ik word enthousiast van het optimaliseren van processen. Met mijn pragmatische en betrokken aanpak houd ik de vaart in het proces en de juiste doelstellingen in het oog. Ook denk ik mee over een passende aanpak met visie op de toekomst.
Consultant
Laurens de Vries
Gemeenten hebben te maken met een complexe organisatie, ICT en veel regeldruk van buitenaf. Mijn uitdaging? Met mijn brede kennis van gemeentelijke processen en systemen help ik om die complexiteit te reduceren en zorg ik voor verbinding tussen ICT en gebruikers.
Consultant
Marleen Duinkerken
In mijn werk overzie ik het geheel en ga de diepte in waar nodig. Ik maak ingewikkelde dingen simpel. Vooral bij complexe trajecten, zoals de uitvoering van de Omgevingswet bij gemeenten, zorg ik ervoor dat de basis op orde blijft en dat er tegelijkertijd ruimte ontstaat om te verbeteren. Mijn favoriete vraag: wat als het wél kan?
Consultant
Dennis van der Valk
Verandering is altijd en overal. Hoe mensen en organisaties op verandering kunnen anticiperen? Daar zit mijn passie. Dat is waar ik goed in ben. Ik help organisaties om voorbereid te zijn op continue verandering. Dit begint met het schetsen van een vlijmscherpe visie, het monitoren van ontwikkelingen en te denken in mogelijkheden.
Consultant
Menno van der Horst
Mijn kracht is dat ik met een strategische en bedrijfskundige blik de impact van ontwikkelingen op de organisatie- en informatievoorziening kan analyseren. In combinatie met mijn enthousiasme zorg ik voor gedegen en breed gedragen analyses en voorbereiding op veranderingen en professionalisering binnen het publieke domein.
Consultant
Joeri Primowees
Mijn drive is organisaties stap voor stap beter te maken. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om de businesswensen naar IT te vertalen. En andersom, om met de mogelijkheden van IT de business te inspireren.
Consultant
Giovanni Varga
Ik streef elke dag naar creatieve oplossingen voor betere processen. Daarbij help ik mensen de veranderingen waarmee ze te maken krijgen te omarmen. Dit leidt tot duurzame organisaties waarin de mens centraal staat. Het werken aan een betere toekomst voor iedereen is daarbij mijn grootste drive.
Consultant
Erik Lückers
Ik help gemeenten hun data op orde te krijgen, registraties aan elkaar te koppelen en ‘éénmalig inwinnen – meervoudig gebruik’ voor processen rond de basis- en kernregistraties mogelijk te maken. Mijn kracht ligt daarbij in het verbinden van de ‘eilandjes’ binnen de organisatie.
Consultant
Lies van Kuppeveld
Met mijn frisse blik help ik lokale overheden hun informatieprocessen te optimaliseren. Zodat medewerkers efficiënter kunnen werken. Met mijn achtergrond als communicatieprofessional weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat alle medewerkers binnen een organisatie goed geïnformeerd zijn.
Consultant
Daphne Verstegen
Ik krijg energie door anderen te prikkelen zoveel mogelijk uit hun werk te halen. Dit doe ik door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ik ben een aanpakker en doorzetter, help om complexe materie begrijpelijk te maken en zorg ervoor dat iedereen zich gehoord of gezien voelt.
Consultant
Monique den Adel
Loopt een project niet lekker? Of leidt het tot grote veranderingen in de organisatie? Dan help ik graag. Dankzij mijn ruime ervaring weet ik als project- of interim-manager een afdeling of team mee te nemen in de gewenste verandering. Stap voor stap, zodat een oplossing ook echt gedragen wordt.
Consultant
Anouk Janmaat
Ik werk graag voor lokale overheden om ze te kunnen helpen met het begrijpen en efficiënter maken van complexe situaties. Met mijn sociale en analytische vaardigheden lukt het mij goed te luisteren naar mensen en samen tot de kern van het probleem te komen. Met mijn bredere blik lukt het mij problemen in perspectief te plaatsen.
Consultant
Max Hellinga
Ik word enthousiast van veranderingen, daar zit mijn kracht. De energie die dit mij geeft zend ik terug het de organisatie in om iedereen in het proces mee te krijgen. Hierbij help ik men tot creatieve en pragmatische oplossingen te komen ter realisatie van de gestelde doelen.
Consultant
Gabrielle Rypma
Het sociaal domein kent volop uitdagingen, terwijl het te maken heeft met een verkokerde wetgeving en heel veel partijen. Dit vraagt om verbinding van mensen, van processen en van informatie. En om denken vanuit inwoners en mogelijkheden. Een uitdaging die me op het lijf is geschreven.
Consultant
Marco Wagemakers
Ik ben een pragmatische strategisch informatiemanager. Te midden van urgente en complexe maatschappelijke uitdagingen help ik organisaties succesvol digitaal te transformeren. Met mijn unieke stijl, lef en vermogen om kritisch te denken, weet ik veel in beweging te krijgen.
Consultant
Lennard Horstink
Ik adviseer en begeleid gemeenten bij het inrichten en de integratie van digitale communicatiekanalen. Het oplossen van steeds weer nieuwe vraagstukken geeft mij veel energie. Dankzij mijn ervaring weet ik de juiste vragen te stellen om via een pragmatische aanpak steeds een stapje verder te komen.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Heb je kennis en ervaring op het gebied van informatiemanagement en adoptie én ligt jouw hart bij de publieke zaak? Solliciteer dan naar de rol van Consultant en ontdek of jij een echte Quaranter bent met onze Q-check.