Even voorstellen: onze nieuwe collega Monique den Adel

We helpen steeds meer gemeenten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Zij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
14 september 2022
Auteur
Monique den Adel
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

Monique den Adel, Consultant

“Als project- en interim-manager ondersteun ik lokale overheden. Loopt een project niet lekker? Of leidt het tot grote veranderingen in de organisatie? Dan helpt het als iemand er met een frisse blik naar kijkt. Dankzij mijn ruime ervaring met verandertrajecten weet ik afdelingen en teams mee te nemen in zowel technische als procesmatige veranderingen.”

Oplossingen die gedragen worden

“De basis van succesvolle projecten zijn de gesprekken met alle betrokkenen: medewerkers, management, klanten en samenwerkpartners. Dan leer je wat er echt speelt, kun je dat benoemen en bepalen welke veranderingen wel zinvol zijn en welke niet. Zelf denk ik graag in oplossingen: wat kan wel. En ik implementeer die oplossingen bij voorkeur in kleine stappen, zodat ze de kans krijgen ook echt gedragen te worden.”

Kennismaken met Monique?

Neem dan contact met haar op voor een kop koffie.

Consultant
Monique den Adel
Loopt een project niet lekker? Of leidt het tot grote veranderingen in de organisatie? Dan help ik graag. Dankzij mijn ruime ervaring weet ik als project- of interim-manager een afdeling of team mee te nemen in de gewenste verandering. Stap voor stap, zodat een oplossing ook echt gedragen wordt.
Pagina delen: