Workshop Slimmer werken en Digitale Vaardigheden op Gelderse Omgevingsdag

Op 12 november geeft Quarant tijdens de Gelderse Omgevingsdag de workshops Slimmer werken en Digitale Vaardigheden. De Gelderse Omgevingsdiensten organiseren deze dag voor alle medewerkers van de omgevingsdiensten in Gelderland. Het thema is: Kennis werkt! Daarom staat opleiden dit jaar centraal tijdens de Omgevingsdag. Quarant is trots om deel uit te maken van dit opleidingstraject

Continu verbeteren voor continu succes

Quarant ziet continu verbeteren als een belangrijke basis voor een succesvolle omgevingsdienst. De omgeving van omgevingsdiensten verandert continu. Wetgeving zoals de Omgevingswet, maatschappelijke verwachtingen en technologische ontwikkelingen maken het werk meer multidisciplinair, kennisintensiever, digitaler en transparanter. Om succesvol te blijven, moeten medewerkers leren krachtig mee te bewegen met veranderingen. Tijdens onze workshops ervaren de deelnemers op energieke en enthousiaste wijze hoe zij dit zelf kunnen doen.

Qrachtig Werken

Wil een omgevingsdienst blijvend succesvol zijn, dan moet zij continu blijven optimaliseren. Dat kan door continu verbeteren te verankeren in de dagelijkse routine. De medewerker vormt daarbij een centrale rol. De stappen om dit te bereiken heeft Quarant ondergebracht in Qrachtig Werken. Kijk voor meer informatie over Qrachtig Werken op www.qrachtigwerken-omgevingsdiensten.nl.

Meer weten over de workshop?

Wilt u meer informatie over de workshops Slimmer Werken en Digitale Vaardigheden voor omgevingsdiensten? Neem dan contact op met Herman Hogendoorn: 06 224 659 28, herman.hogendoorn@quarant.nl.