Wetswijzigingskalender informatievoorziening

Op overheden komt een continue stroom van wetswijzigingen af. Nieuwe inzichten leiden tot nieuwe wetten of aanpassingen van bestaande wetten. En dat leidt weer tot veranderingen in de verplichtingen en taken van overheden. Het inschatten van de impact van al die wetswijzigingen is een lastige en tijdrovende klus. Met deze wetswijzigingskalender bieden we je een helpende hand hierbij. Dat doen we door de belangrijkste gevolgen op hoofdlijnen in kaart te brengen van wetswijzigingen die de informatiehuishouding van lokale overheden raken.

Welke impact heeft het op jouw organisatie?

Lees het in onze kalender. Dat kan via de previewer of download hem via onderstaande knop.

Download Wetswijzigingskalender informatievoorziening
Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen en hun impact op jouw organisatie

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven? Word dan abonnee!

Twee keer per jaar brengen we een nieuwe editie van deze kalender uit. In de mei editie ligt de nadruk op wijzigingen die in juli van dat jaar in werking treden. In de novembereditie ligt de nadruk op de wijzigingen die per 1 januari ingaan.

Wetswijzigingskalender informatievoorziening gemeenten

Meer informatie?

Han Kuiper vertelt graag meer en denkt met je mee.

Consultant
Han Kuiper
Wetten worden vaak met een nobel doel opgesteld: veilig wonen in een schone leefomgeving. Helaas worden wetten vaak zo complex, dat het oorspronkelijke doel uit het oog verloren wordt. Ik maak wetgeving weer begrijpelijk, met als specialisme de Omgevingswet, zodat we veiliger leven in een schoner Nederland.
Pagina delen: