Even voorstellen: onze nieuwe collega Daphne Verstegen

We helpen steeds meer gemeenten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Zij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
14 september 2022
Auteur
Daphne Verstegen
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

Daphne Verstegen, Consultant:

“De continue opgaven die op gemeenten afkomen, hebben grote impact op de organisaties. Naast uitdagingen brengen de vele veranderingen ook veel verbeterkansen voor processen en informatiestromen met zich mee. Ik ben graag de verbinder in de organisatie, waardoor het mogelijk wordt voor zowel de business als de IT het beste uit alle veranderingen te halen.”

Energie door anderen te prikkelen

“Ik krijg energie door anderen te prikkelen zoveel mogelijk uit hun werk te halen. Dit doe ik door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ik ben een aanpakker en doorzetter, help om complexe materie begrijpelijk te maken en zorg ervoor dat iedereen zich gehoord of gezien voelt.”

Kennismaken met Daphne?

Neem dan contact met haar op voor een kop koffie.

Consultant
Daphne Verstegen
Ik krijg energie door anderen te prikkelen zoveel mogelijk uit hun werk te halen. Dit doe ik door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ik ben een aanpakker en doorzetter, help om complexe materie begrijpelijk te maken en zorg ervoor dat iedereen zich gehoord of gezien voelt.
Pagina delen: