Thuiswerken? Quarant biedt gratis hulp bij digitale vaardigheden

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus werken we massaal vanuit huis. Met alle digitale middelen is er gelukkig veel mogelijk. Dit vraagt echter wel veel van medewerkers in uw organisatie. Want wat als de digitale vaardigheden van medewerkers achterblijven? De helpdesk is nu misschien onderbemand en even snel een collega om hulp gaat ook lastiger.

Hulp bij digitale vaardigheden

Wij realiseren ons dat hulp bij digitale vaardigheden nu nog belangrijker is. Daarom bieden wij gratis hulp. Hoe doen wij dat?

Online hulp van onze Consultant:
Onze Consultant helpt medewerkers om snel aan de slag te kunnen met online vergaderen, samenwerken in documenten en chatten.

Gratis account Leerportaal met e-opleidingen:
Quarant biedt gratis e-opleidingen in ons Leerportaal voor Skype, Teams en Samenwerken in Word, Excel en Powerpoint Online.
Wilt u een account aanvragen? Neem dan contact op met Job Coenen: job.coenen@quarant.nl. U ontvangt vervolgens de inloggegevens en u kunt direct aan de slag.

Meer informatie?

Wilt u vrijblijvend gebruik maken van één van deze hulpmiddelen? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met Job Coenen: job.coenen@quarant.nl of Imke Lenkens: imke.lenkens@quarant.nl. Wij denken graag met u mee!

 

Wij delen kennis, tips en adviezen. Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Of volg ons op LinkedIn.