Hoe organiseer ik mijn informatiebeveiliging?

Informatiebeveiliging

Informatieveiligheid is onderdeel van ieders werk. Organisaties moeten de technische kant ervan goed regelen. Tegelijkertijd hebben ze als taak ervoor te zorgen dat medewerkers beschikken over de kennis en vaardigheden om op een veilige manier met gegevens om te gaan. Hierbij hoort ook het creëren van een alerte houding. Medewerkers bewust maken van de risico’s is extra belangrijk omdat je niet alles met techniek kunt regelen. Breng daarom je techniek en organisatie in balans!

Bekijk onze video over informatiebeveiliging. Rob van Ewijck (Solvinity) en Wim Hoekstra gaan in gesprek over I-governance & regie, Cloud transitie, Werkplek en Informatiebeveiliging.

Meer informatie?

Wim beantwoordt graag jouw vraag. Of laat een bericht achter in de chat.

Partner
Wim Hoekstra
Er zijn nog genoeg mogelijkheden voor gemeenten om de dienstverlening te verbeteren, meer samen te werken en interne werkprocessen te stroomlijnen. Goede informatisering en automatisering zorgen ervoor dat daarbij ook de wettelijke taken gewaarborgd blijven.
Pagina delen:

Wij delen onze kennis met jou

ONLINE RONDE TAFEL

Informatiebeveiliging: breng je organisatie en techniek in balans

Na de succesvolle Ronde Tafel in oktober 2021 slaan we op 9 maart 2022 samen met Solvinity nogmaals de handen ineen om gemeenten verder te helpen bij hun digitale transformatie. Het thema ‘Informatiebeveiliging: breng je organisatie en techniek in balans’ staat centraal. Verover jij een plekje? Meld je dan aan.