Even voorstellen: Joeri Primowees

Overheden staan geregeld voor grote uitdagingen door alle ontwikkelingen die op hen afkomen. Wij helpen organisaties om deze ontwikkelingen te integreren in hun dienstverlening en bedrijfsvoering. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat we steeds weer de benodigde expertise in huis hebben. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan jou voor:

Datum
6 mei 2021
Auteur
Joeri Primowees
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

Joeri Primowees – Consultant

“Voor complexe organisaties als gemeenten, met vaak veel oudere IT-systemen, is het een flinke uitdaging alle veranderingen bij te benen. Zeker omdat de maatschappelijke en technische ontwikkelingen heel erg snel gaan. Veel verbeterkansen liggen op het snijvlak van informatiemanagement, procesoptimalisatie en duurzame verandering.”

“Ik ben graag de verbindende factor die organisaties helpt bestaande verbeterkansen te benutten. Door met mijn kennis en ervaring de businesswensen naar IT te vertalen. En andersom met de mogelijkheden van IT de business te inspireren. Mijn drive daarbij is organisaties stap voor stap telkens iets beter te maken.”

Wil je kennismaken?

Neem dan contact op voor een (virtuele) kop koffie. Of laat een bericht achter in de chat.

Consultant
Joeri Primowees
Mijn drive is organisaties stap voor stap beter te maken. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om de businesswensen naar IT te vertalen. En andersom, om met de mogelijkheden van IT de business te inspireren.
Pagina delen: