Yess, we hebben een nieuw kantoor!

Na ruim 8 jaar hebben we ons stekje aan de Kerkstraat 103 in Bodegraven verlaten. Het pand kreeg een nieuwe bestemming. Voor ons was dit een mooie gelegenheid op zoek te gaan naar een locatie die iets centraler in Nederland ligt. En dat is gelukt. Vanaf half februari vind je ons aan de Fruitweg 36a in Bunnik.

Datum
31 januari 2022
Auteur
Jos Poels
Diensten
Nieuws
Leestijd
5 min

Fruitweg 36a in Bunnik: een inspirerende plek

Het leuke van een nieuw en fris kantoorpand is dat we het helemaal kunnen inrichten naar onze wensen. Regelmatig brainstormen we met elkaar over de indeling, functies en namen van de ruimtes. Zo creëren we een fijne en inspirerende plek om te werken en samen te komen.

Verhuizen op zijn Quarants

Teamwork, plezier, schouders eronder, alles tot in de puntjes regelen, support op afstand en afsluiten met een heerlijke traktatie. Dat is verhuizen op zijn Quarants.

Je bent welkom

Vanaf half februari ben je van harte welkom om onze nieuwe stek aan de Fruitweg 36a in Bunnik te komen bekijken.

Partner
Jos Poels
Gemeenten kunnen efficienter werken als ze de nieuwste technische mogelijkheden gebruiken om hun werkprocessen te verbeteren. Bijvoorbeeld door digitaal, zaakgericht of objectgericht te werken. Ik help ze daarmee op strategisch en tactisch niveau, maar ook op de werkvloer.
Pagina delen: