We hebben wat te vieren!

En dat delen we graag met jou.

Vandaag lanceren we officieel onze nieuwe huisstijl met een nieuw logo, illustraties, herkenbare stijlelementen en kleurenpallet. Samen zorgen ze voor de energieke en frisse uitstraling die past bij onze aangescherpte missie, visie en identiteit. We zijn dan ook heel erg trots op het resultaat. Daarom nemen we je graag even mee in deze metamorfose.

Een betrouwbare partner

Al ruim 20 jaar helpen lokale overheden we met veel plezier bij hun digitale transformatie. Onze consultants (sommige al jaren in het vak, andere frisse jonge honden) hebben samen veel kennis en expertise die ze op een praktische manier betekenisvol weten te maken. Vaak weten onze klanten en relaties dan ook met welke hulpvragen zij allemaal bij ons terechtkunnen. En waarom ze graag juist met ons willen werken.

Waarom een metamorfose?

Toch hadden we de behoefte stil te staan bij de vraag: wie is Quarant? We merkten namelijk dat het beeld van Quarant niet bij iedereen compleet was. Het is ook geen eenvoudige opgave om met een paar woorden te vertellen wat we allemaal doen. Verandertrajecten. Strategisch ICT-advies. Omgevingswet. Cloud. Zaakgericht werken. En heel veel meer. Maar wat is daarvan de kern? Waarom doen wij wat we doen? Wat zijn onze drijfveren? En wat maakt ons anders dan andere adviesclubs? Alleen met een duidelijke positionering en vlijmscherpe missie, visie en identiteit kunnen we deze vragen beantwoorden. Daarom hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan onze rebranding. Dit resulteerde in één heldere boodschap en een nieuwe huisstijl die bij ons past.

Onze ambitie

Wat ons als Quaranters verbindt, is dat we willen bijdragen aan een plezierige, veilige samenleving en een betrouwbare overheid die klaarstaat voor haar burgers. Want burgers willen prettig wonen, leven en werken in hun buurt, dorp of stad. Klantgerichte, doelmatige en rechtmatige dienstverlening van gemeenten is nodig om dit hogere doel te bereiken. Wij helpen lokale overheden dit voor elkaar te krijgen door technologische, wettelijke en maatschappelijke ontwikkelingen te integreren en te verankeren in hun dienstverlening en bedrijfsvoering. Dit doen wij elke dag met veel enthousiasme.

Energie en enthousiasme

Onze missie, visie en identiteit vormen de rode draad door onze rebranding. Het echt in beweging brengen van organisaties en veranderingen verankeren in de organisatie is wat ons echt onderscheid. Onze huisstijl straalt nu ook de energie en het enthousiasme uit waarmee we in de praktijk werken.

Oude logo
Nieuwe logo

Kortom

We zijn benieuwd of je net zo enthousiast bent over onze huisstijl als wijzelf. En of onze ambitie aansluit op die van jouw organisatie. We hopen je snel weer te spreken: live, via Teams, chat of de telefoon.

Groet,

Team Quarant

Leuk dat je ons bericht hebt gelezen

Wil je een reactie achterlaten? Of heb je nog vragen?
Neem dan even contact op met één van onze Quaranters of laat een berichtje achter.
Natuurlijk kun je ons ook blijven volgen. Dat kan via LinkedIn, nieuwsbrief of bezoek regelmatig onze website. Wekelijks delen we interessante blogs.

Pagina delen: