Hi! Ik ben Marco.

Even voorstellen: onze nieuwe collega Marco Wagemakers

We helpen steeds meer gemeenten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
29 augustus 2023
Auteur
Marco Wagemakers
Diensten
Nieuws
Leestijd
2 min

“Vanaf 1 september versterk ik Quarant als Consultant Strategisch Informatiemanagement. De urgente en complexe maatschappelijke uitdagingen waar Nederland voor staat, vereisen een holistische aanpak. Data en informatie spelen daarbij een cruciale rol. Als strategisch informatiemanager is het mijn voornaamste doel om gemeentelijke organisaties te helpen met het faciliteren van een effectieve informatievoorziening. Als toegewijde teamspeler ben ik vastberaden om tastbare veranderingen te initiëren, met een duurzame impact op processen, beleid en IT-oplossingen.”

Mijn passie

“Met mijn passie voor zowel de fysieke leefomgeving als IT fungeer ik als een brug tussen deze twee vakgebieden. In de afgelopen jaren heb ik erg veel ervaring opgedaan in de organisatiebrede inzet van Geo-informatie. Naast de organisatiebrede architectuur heb ik altijd oog gehad voor de behoefte aan concrete informatieproducten, die uiteindelijk antwoord geven op maatschappelijke uitdagingen.”

Aanpak

“Mijn aanpak is pragmatisch, projectmatig en wendbaar. Voor mij, als wandelliefhebber, staat de uitspraak “Het pad wordt al lopende gemaakt” van de Chinese dichter en taoïstisch filosoof Zhuangzi centraal. Met mijn unieke stijl, lef en vermogen om kritisch te denken breng ik altijd iets bijzonders en weet ik veel in beweging te zetten. In mijn aanpak hebben daadwerkelijke uitvoering en resultaten de overhand boven louter theoretische plannen en besprekingen.”

Expertises

“Dankzij mijn expertises kan ik informatiebehoeften nauwkeurig identificeren en effectief implementeren. Via informatieplannen vertaal ik deze behoeften naar concrete en doelgerichte ICT-oplossingen. Hierbij beperkt mijn aandacht zich niet alleen tot technologische aspecten; ik hecht ook veel waarde aan de menskant van veranderingen. Collegialiteit en energie zijn eigenschappen die ik hierin meebreng.”

Wil je verder kennismaken?

Ik zorg voor de koffie.

Consultant
Marco Wagemakers
Ik ben een pragmatische strategisch informatiemanager. Te midden van urgente en complexe maatschappelijke uitdagingen help ik organisaties succesvol digitaal te transformeren. Met mijn unieke stijl, lef en vermogen om kritisch te denken, weet ik veel in beweging te krijgen.
Pagina delen: