Even voorstellen: onze nieuwe collega Lennard Horstink

We helpen steeds meer gemeenten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Lennard stelt zich graag aan jou voor.

Voor veel mensen is het lastig mee te blijven doen in de maatschappij. Voor gemeenten die deze mensen willen helpen, is het enorm lastig de dienstverlening te moderniseren en tegelijkertijd inclusief te houden. Daar help ik ze graag bij. Denk aan de realisatie van digitale communicatiekanalen in het sociaal domein en de integratie ervan in de dienstverleningsprocessen. Van webformulier tot complete frontoffice-applicaties.

Een pragmatische aanpak

Dankzij mijn ervaring weet ik de juiste vragen te stellen om met een pragmatische aanpak steeds een stapje verder te komen. Ik heb veel ervaring met de aansluiting van portalen en formulieren op lokale systemen, cloud-oplossingen en landelijke systemen als DigiD en eHerkenning. Hetzelfde geldt voor frontoffice-applicaties. Mijn opdrachtgevers waarderen mij voor mijn open communicatie en grondige kennis. Verder breng ik graag gemeenten bij elkaar. Zodat we van elkaar kunnen leren en samen sneller tot een hoger niveau van dienstverlening komen

Met veel energie aan de slag

Ik kijk ernaar uit met mijn kennis en ervaring bij Quarant aan de slag te gaan en nog meer gemeenten te adviseren en begeleiden bij het inrichten van hun digitale processen. Het oplossen van steeds weer nieuwe vraagstukken geeft mij veel energie.

Verder kennismaken?

Neem dan contact op met Lennard. Hij nodigt je graag uit voor een kop koffie.

Consultant
Lennard Horstink
Ik adviseer en begeleid gemeenten bij het inrichten en de integratie van digitale communicatiekanalen. Het oplossen van steeds weer nieuwe vraagstukken geeft mij veel energie. Dankzij mijn ervaring weet ik de juiste vragen te stellen om via een pragmatische aanpak steeds een stapje verder te komen.
Pagina delen: