Hi! Ik ben Gabrielle.

Even voorstellen: onze nieuwe collega Gabrielle Rypma

We helpen steeds meer gemeenten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. ZIj stelt zich graag aan jou voor.

Datum
29 augustus 2023
Auteur
Gabrielle Rypma
Diensten
Nieuws
Leestijd
2 min

“Per 1 september ben ik gestart bij Quarant als Consultant. Vanuit mijn persoonlijke en professionele betrokkenheid zet ik mij graag in voor de vele uitdagingen in het sociaal domein. Voorbeelden zijn een groeiende groep mensen met geldzorgen, vraag om zorg die niet geleverd kan worden en een kwetsbare groep die blijvend ondersteuning nodig heeft. En dat in een domein dat zich kenmerkt door verkokerde wetgeving en heel veel partijen die ieder voor een deel van de ondersteuning moeten zorgen.”

Verbinding

“Die verkokering vraagt om verbinding van organisaties, van mensen, van processen en van informatie. Het vraagt bovendien om denken vanuit de inwoner en vanuit mogelijkheden. Een uitdaging die me op het lijf is geschreven. Ik kijk dan ook met veel energie uit naar mijn werk bij Quarant. Een club waar de mens centraal staat. Intern en bij de opdrachten voor onze klanten.”

Resultaten

“Ik krijg dingen voor elkaar, door partijen samen te brengen die niet vanzelfsprekend samenwerken. Met mijn creativiteit, passie en inzet zorg ik dat die partijen zich verbinden aan een gezamenlijk doel. Een doel dat, juist door ieders individuele, inhoudelijke bijdrage, leidt tot betere, originele en impactvolle resultaten. Een opdracht is voor mij pas geslaagd als die resultaten echt zijn ingebed in de structuren, processen en systemen van een organisatie en medewerkers ze zelf verder kunnen ontwikkelen.” 

Wil je verder kennismaken?

Ik zorg voor de koffie.

Consultant
Gabrielle Rypma
Het sociaal domein kent volop uitdagingen, terwijl het te maken heeft met een verkokerde wetgeving en heel veel partijen. Dit vraagt om verbinding van mensen, van processen en van informatie. En om denken vanuit inwoners en mogelijkheden. Een uitdaging die me op het lijf is geschreven.
Pagina delen: