Teamleider I&A bij DUO+

Sinds 1 oktober is Herman Hogendoorn Teamleider I&A bij Duo+

Veel verandering voor Team I&A

Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel werken sinds 1 januari op veel terreinen samen in de uitvoeringsorganisatie Duo+. Ook de ongeveer veertig medewerkers van de I&A-teams zijn naar die nieuwe organisatie overgegaan. Voor die medewerkers is er veel veranderd. Het aantal directe collega’s is flink toegenomen, het team bedient nu vier organisaties (Duo+ en de drie gemeenten) en er zijn nieuwe applicaties en software om te beheren.

Dienstverlening naar hoger plan

Na het vertrek van de teamleider I&A werd Herman Hogendoorn gevraagd om deze functie op tijdelijke basis in te vullen. Belangrijke opdracht daarbij is het verhogen van de klant- en medewerkerstevredenheid. Zijn taak is meer structuur in de interne processen aanbrengen. En de samenwerking met klanten, partners en leveranciers verder te verbeteren.

Meer eenheid in de processen

Wat is de beste manier om bepaalde werkzaamheden uit te voeren? En hoe zorgen we ervoor dat iedereen op die manier samenwerkt? Dat zijn in eerste instantie de belangrijkste vragen waarop Herman via gesprekken met medewerkers, klanten en leveranciers een antwoord zoekt. Zijn jarenlange ervaring met methodes voor Qrachtig werken als Lean en Scrum helpen daarbij.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden bij Duo+? Of denkt u dat onze aanpak voor proces- en verandermanagement ook zinvol is voor uw organisatie? Neem dan contact op met Herman Hogendoorn: 06 224 659 28, herman.hogendoorn@quarant.nl.