Online Ronde Tafel gemeenten 9 maart 2022: Informatiebeveiliging

Na de succesvolle Ronde Tafel in oktober 2021, die door de deelnemers is beoordeeld met een gemiddeld cijfer 8.8, slaan Solvinity en Quarant op 9 maart 2022 nogmaals de handen ineen om gemeenten verder te helpen bij hun digitale transformatie. Het thema ‘Informatiebeveiliging: breng je organisatie en techniek in balans’ staat centraal. Verover jij een plekje? Meld je dan aan.

Informatiebeveiliging is een must

Recente beveiligingsincidenten en onderzoek laten zien dat er nog een hoop te doen is om de beveiligingsrisico’s bij gemeenten te verminderen. Hoe is informatiebeveiliging bij jouw gemeente georganiseerd? Hoe zorg je ervoor dat dit steeds weer aan laat sluiten op alle digitale ontwikkelingen? Ga in gesprek met collega-gemeenten en experts tijdens de online Ronde Tafel: 

‘Informatiebeveiliging: breng je organisatie en techniek in balans’

Tijdens deze Ronde Tafel krijg je:

  • een interactief programma met ruimte voor vragen en antwoorden en een breakoutsessie;
  • inspirerende presentaties van experts en ervaringsdeskundigen, waaronder een gemeentelijke praktijkcase van Hof van Twente;
  • meer inzicht in de drie belangrijkste pijlers van een goede informatiebeveiliging: de balans tussen organisatorische, menselijke en technische aspecten;
  • praktische handvatten om de beveiliging van jouw gemeentelijke organisatie te versterken. 

Met een digitaal vooronderzoek, dat we vooraf afnemen onder de deelnemers, laten we de thema’s tijdens de Ronde Tafel zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van de deelnemers. Zo kun jij na deze sessie met concrete acties aan de slag.

Solvinity en Quarant

Als Secure Managed Service Provider is security & compliance randvoorwaarde bij al wat Solvinity doet voor zijn klanten. Quarant, als hét onafhankelijke adviesbureau voor lokale overheid, helpt gemeenten bij de bewustwording en organisatie van informatiebeveiliging. Onze organisaties vinden elkaar in de aandacht voor de menskant bij nieuwe ontwikkelingen die op organisaties afkomen. 

Meer informatie?

Wim Hoekstra of Rob van Ewijck, Business manager bij Solvinity, beantwoorden graag jou vraag. Of laat een bericht achter in de chat.

Partner
Wim Hoekstra
Er zijn nog genoeg mogelijkheden voor gemeenten om de dienstverlening te verbeteren, meer samen te werken en interne werkprocessen te stroomlijnen. Goede informatisering en automatisering zorgen ervoor dat daarbij ook de wettelijke taken gewaarborgd blijven.
Pagina delen: