Quarant organiseert ideeëntoernooi voor gemeente Doetinchem

Meer mensen van een uitkering naar werk. Dat is een belangrijke doelstelling van de gemeente Doetinchem dit jaar. Wat moet daarvoor gebeuren? Quarant organiseert samen met de afdeling Werk en Inkomen een ideeëntoernooi waar medewerkers strijden voor het beste idee.

Ideeëntoernooi
Het ideeëntoernooi is een wedstrijd tussen vier teams. In een vrolijke, maar ook serieuze competitie, moet elk team een plan ontwikkelen waarmee de doelstelling ‘meer mensen aan het werk’ gerealiseerd kan worden. Het beste plan wint.

Verantwoordelijk voor doelstellingen
Met het ideeëntoernooi wil de gemeente Doetinchem stimuleren dat de inspanningen van de medewerkers nog meer bijdragen aan de doelstellingen van de afdeling. Doordat ze multidisciplinair nadenken over de realisering, krijgen ze een helder beeld hoe ieder z’n steentje kan bijdragen. Dit vergroot het gezamenlijke urgentiebesef en verenigt alle krachten binnen de afdeling.

Concreet en borging
Het winnende idee moet concreet genoeg zijn om er de volgende dag direct mee aan de slag te kunnen gaan. Ook over de borging van de ideeën denken de medewerkers na. Quarant zorgt voor de begeleiding en nazorg bij het ideeëntoernooi.

Meer informatie
Wilt u de processen binnen uw afdeling eens op een frisse manier tegen het licht houden? Bel voor meer informatie met Herman: 06 224 659 28. Zijn e-mailadres is herman.hogendoorn@quarant.nl.