Quarant under construction

Quarant gaat verhuizen! Als bedrijf zijn we gegroeid. Het afgelopen jaar hebben nieuwe collega’s ons team versterkt. Daar zijn we blij mee. Ons team bestaat inmiddels uit 22 consultants. Samen bezitten we een berg aan kennis en expertise. Hiermee helpen we gemeenten vooruit bij hun digitaliseringsvraagstukken.

Datum
25 oktober 2023
Auteur
Jos Poels
Diensten
Nieuws
Leestijd
2 min

Ons knusse kantoor

Ons werk doen we op locatie bij de klant, vanuit huis, maar ook heel graag met elkaar op kantoor. Ons knusse kantoor aan de Fruitweg 36a in Bunnik werd daarvoor te klein. Daarom hebben we besloten om te verhuizen naar de Veilingweg 1, op steenworp afstand van ons huidige kantoor. Soms moet je kansen aangrijpen en dat hebben we gedaan.

Kom je op de koffie?

Ondertussen wordt er hard gewerkt om ons nieuwe pand om te toveren naar een prettige werkomgeving. In november staat de verhuizing gepland. We verwelkomen jullie dan in ons nieuwe kantoor. We kijken er naar uit.

Meer informatie?

Jos vertelt je graag meer over de verhuizing en vanaf wanneer we jou mogen verwelkomen!

Partner
Jos Poels
Gemeenten kunnen efficienter werken als ze de nieuwste technische mogelijkheden gebruiken om hun werkprocessen te verbeteren. Bijvoorbeeld door digitaal, zaakgericht of objectgericht te werken. Ik help ze daarmee op strategisch en tactisch niveau, maar ook op de werkvloer.
Pagina delen: