Kubi: onze online adviseur bij u op locatie

Moderne technieken brengen nieuwe mogelijkheden met zich mee. Wij stellen u dan ook graag voor aan onze nieuwe ‘medewerker’ Kubi: onze online adviseur bij u op locatie. Heeft u tijdens een vergadering advies nodig? Dankzij Kubi zitten onze adviseurs direct bij u aan tafel.

Een online adviseur

Als Quarant lopen we graag voorop met innovatieve toepassingen. En we zoeken altijd naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Een lang gekoesterde wens van onze opdrachtgevers is de mogelijkheid om snel de hulp van onze adviseurs in te roepen. Bijvoorbeeld als een gemeente tijdens een bespreking specifieke kennis over een bepaald onderwerp nodig heeft. Of om als onafhankelijk adviseur de juiste kritische vragen te kunnen stellen tijdens een projectoverleg.

Makkelijker in te plannen

Voor onze adviseurs zijn verzoeken om op korte termijn bij een vergadering aan te schuiven soms lastig in te plannen. Ze moeten dan schuiven met afspraken in hun agenda en vooral de reistijden maken dat vaak een lastige puzzel. De telefoon is dan een optie, maar geen ideale. Met alleen geluid mist u veel non-verbale communicatie, waardoor het lastig wordt om als volwaardige gesprekspartner mee te doen aan een overleg. Video-vergaderen is een beter alternatief, maar niet alle gemeenten bezitten de technische faciliteiten ervoor.

Kubi: op afstand, toch bij u aan tafel

Sinds kort hebben we Kubi. Het is onze robot-werknemer die u meeneemt naar uw vergadering als u een online adviseur nodig heeft. Kubi is via een videoverbinding verbonden met één van onze Quarant-adviseurs. U kunt dus video-vergaderen zonder daar extra software of apparatuur voor aan te schaffen. Onze adviseur kan Kubi op afstand besturen en ermee rondkijken in de kamer. Zelf ziet u en hoort u uw vertrouwde Quarant-adviseur. Op deze manier kunnen we meerdere afspraken op een dag plannen en toch bijna fysiek aanwezig zijn bij uw vergaderingen.

Kennismaken met Kubi

Wilt u Kubi aan het werk zien? Neem dan contact op met één van onze consultants. Wie weet zit Kubi straks bij u aan de vergadertafel!