Even voorstellen: onze nieuwe collega Lies van Kuppeveld

We helpen steeds meer gemeenten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Zij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
14 september 2022
Auteur
Lies van Kuppeveld
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

Lies van Kuppeveld, Consultant:

“Veranderingen zijn er altijd en overal. We houden ons graag vast aan het oude, omdat dat vertrouwd voelt. Maar ook omdat we niet altijd inzien wat een bepaalde verandering voor positieve gevolgen heeft.”

Informatievoorzieningen en informatiestromen te optimaliseren

“Met mijn frisse blik help ik lokale overheden hun informatievoorzieningen en informatiestromen te optimaliseren. Zodat medewerkers efficiënter kunnen werken. Want met mijn achtergrond als communicatieprofessional weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat alle medewerkers goed geïnformeerd zijn. Het optimaliseren van informatieprocessen vind ik extra leuk omdat het vaak direct zichtbaar resultaat oplevert.”


Kennismaken met Lies?

Neem dan contact met haar op voor een kop koffie.

Consultant
Lies van Kuppeveld
Met mijn frisse blik help ik lokale overheden hun informatieprocessen te optimaliseren. Zodat medewerkers efficiënter kunnen werken. Met mijn achtergrond als communicatieprofessional weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat alle medewerkers binnen een organisatie goed geïnformeerd zijn.
Pagina delen: