Even voorstellen: Mirjam Booij

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Zij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
28 april 2022
Auteur
Mirjam Booij
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

Overzicht en duidelijkheid

Personeelszaken, boekhouding, agendaplanning, maar ook evenementen, marketing & sales. Ik vind het leuk mijn bijdrage te leveren aan de vele verschillende processen bij Quarant. Daarbij bewaak ik het overzicht en creëer ik duidelijkheid: Wat vraag je precies? Waar wil je naartoe? En wat verwacht je van mij?

Openheid en eerlijkheid

Na mijn eerder avontuur bij Quarant, toen ik nog piepjong was, heb ik 16 jaar met mijn partner in ons elektrotechnisch installatiebureau gewerkt. Nu ben ik weer terug. Openheid en eerlijkheid zijn de belangrijkste speerpunten voor mij. Ik ben dol op mensen, in allerlei vormen en maten. Ik leer ook graag nieuwe mensen kennen, vind ieders leven interessant en ben goed in het onthouden van namen: van collega’s, hun partners, kinderen en die van onze leveranciers en opdrachtgevers.

Meer informatie?

Stel je vraag aan Mirjam. Of laat een bericht achter in de chat.

Officemanager
Mirjam Booij
Personeelszaken, boekhouding, agendaplanning, maar ook evenementen, marketing & sales. Ik vind het leuk mijn bijdrage te leveren aan de vele verschillende processen bij Quarant. Daarbij bewaak ik het overzicht en creëer ik duidelijkheid. En ik ben dol op mensen, in alle soorten en maten.
Pagina delen: