Home / Workshop Zaakgericht werken: IMPACT Game

Workshop Zaakgericht werken: IMPACT Game

Quarant ontwikkelde de workshop Zaakgericht werken, speciaal voor organisaties waar Zaakgericht werken op de agenda staat. Denkt u als organisatie aan Zaakgericht werken? En wilt u weten hoe u dit het beste aan kunt pakken? Tijdens de inspirerende workshop wordt duidelijk wat zaakgericht werken precies inhoudt. Deelnemers worden, in een fictieve gemeente, echt aan het werk gezet. Tijdens twee speelronden ervaren de deelnemers hoe Zaakgericht werken leidt tot snellere en efficiëntere werkprocessen. Met deze ervaring op zak, hebben ze voldoende kennis en inzicht om te starten met veranderingen in de eigen organisatie.

Zaakgericht werken IMPACT Game
Laat u tijdens onze doeltreffende ‘Zaakgericht werken IMPACT Game’ inspireren. Gedurende 1,5 uur nemen medewerkers en management actief deel aan de workshop, bedenkt u met collega’s zelf oplossingen en krijgt u handvaten voor hoe u kunt starten met ZGW binnen uw organisatie. Al meer dan 1000 deelnemers gingen u voor. Ontdek wat het voor uw organisatie kan betekenen!

Bekijk de video:

 

Jos Poels
Jos Poels
Ik ben één van de partners van Quarant en werkzaam als Consultant. Het helpen van gemeenten bij het verbeteren van hun processen door het inzetten van de nieuwste technische mogelijkheden is mijn uitgangspunt. Ik help op strategisch en tactisch niveau, maar ook op de werkvloer. Meer informatie? 06 506 088 86
Lees meer blogs

Recente berichten