Home / Lean Scene Investigation Experience: the serious game voor procesoptimalisatie

Lean Scene Investigation Experience: the serious game voor procesoptimalisatie

Serieus verbeteren? Maak er een spel van!
Altijd al willen weten hoe je mensen mee krijgt om continu te verbeteren? Gebruik de modernste opsporingstechnieken en de verborgen expertise van uw mensen om verspillingen te traceren en veroordeeld te krijgen. Lean Scene Investigation is de serious game voor procesoptimalisatie. Vergroot de kansen voor uw organisatie. Lean Scene Investigation creëert draagvlak, meer inzicht en resultaat.

The LSI Experience
The Lean Scene Investigation Experience is een interactieve workshop waarbij u als lid van een rechercheteam op jacht gaat naar 7 zware criminelen. Tijdens de Experience wordt u meegenomen langs de vele facetten van verbetermanagement die we vanuit Quarant met Lean Scene Investigation als toolset kunnen bieden. Voor zowel medewerkers als leidinggevenden biedt LSI een aansprekende innovatieve methode om binnen organisaties meer inzicht, focus en echte resultaten te realiseren. Serieus verbeteren? Speel Lean Scene Investigation!

Wilt u weten hoe Lean Scene Investigation u kan helpen om mensen mee te krijgen om continue te verbeteren? Neem dan contact op met Herman Hogendoorn.

Herman Hogendoorn
Herman Hogendoorn
Als één van de partners van Quarant ben ik ook werkzaam als consultant. Medewerkers binnen de lokale overheid laten excelleren is de belangrijkste drijfveer in mijn werk. Hiervoor ontwerp en implementeer ik verbetertrajecten. En ik inspireer, leid, coach en train afdelingen, groepen en individuele medewerkers. Meer informatie? 06 224 659 28
Lees meer blogs

Recente berichten