Workshop tijdens Congres Zaakgericht werken

Zaakgericht werken staat bij veel gemeenten hoog op de agenda. Ze zijn zich ervan bewust dat Zaakgericht werken kan bijdragen aan een betere dienstverlening. Maar hoe pak je dit aan? Hoe krijg je de organisatie in beweging? En vooral, hoe kunnen medewerkers bijdragen aan het daadwerkelijk doorvoeren van veranderingen in de organisatie?

Inspirerende workshop #ZGW Impact Game

Tijdens het Congres Zaakgericht werken op 22 september laten Edwin Bours (Circle software) en Jos Poels (Quarant) via de inspirerende workshop #ZGW Impact Game zien wat Zaakgericht werken inhoudt. Deelnemers worden, in een fictieve gemeente, echt aan het werk gezet. Tijdens twee speelronden ervaren de deelnemers hoe Zaakgericht werken leidt tot snellere en efficiëntere werkprocessen. Met deze ervaring op zak, hebben ze voldoende kennis en inzicht om te starten met veranderingen in de eigen organisatie.

Aanmelden of vragen?

Wilt u meer weten over Zaakgericht werken en hoe u dit kunt toepassen binnen uw organisatie? Neem voor meer informatie contact op met Jos Poels via telefoon 06 50 60 8886 of email jos.poels@quarant.nl.