Hi! Ik ben Max.

Even voorstellen: onze nieuwe collega Max Hellinga

We helpen steeds meer gemeenten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
28 augustus 2023
Auteur
Max Hellinga
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

“Per 1 juli ben ik gestart bij Quarant als Consultant. Lokale overheden staan voor grote maatschappelijke en technologische uitdagingen. Ik kijk er naar uit daar samen met mijn opdrachtgevers creatieve en pragmatische oplossingen voor te vinden. Ik gebruik mijn ervaring met advisering en wet- en regelgeving om de problemen vanuit meerdere invalshoeken te belichten.”

“Veranderingen zijn niet altijd even gemakkelijk. Maar als we er eenmaal doorheen zijn en het doel hebben bereikt, is er vaak een hoop verbeterd. Daar word ik enthousiast van. Die energie geef ik graag door aan de organisatie, zodat iedereen mee wil én kan doen met de veranderingen.”

Verder kennismaken?

Ik ga graag met jou in gesprek met een lekkere kop koffie (of thee).

Consultant
Max Hellinga
Ik word enthousiast van veranderingen, daar zit mijn kracht. De energie die dit mij geeft zend ik terug het de organisatie in om iedereen in het proces mee te krijgen. Hierbij help ik men tot creatieve en pragmatische oplossingen te komen ter realisatie van de gestelde doelen.
Pagina delen: