Hi! Ik ben Anouk.

Even voorstellen: onze nieuwe collega Anouk Janmaat

We helpen steeds meer gemeenten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
28 augustus 2023
Auteur
Anouk Janmaat
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

“Per 1 juni ben ik gestart bij Quarant als Consultant. Vanuit mijn rol wil ik medewerkers van gemeentelijke organisaties helpen bij het omarmen van veranderingen die horen bij de digitale transformatie. Met mijn kennis, ervaring en sociologische achtergrond heb ik de tools in handen om te zorgen voor de gewenste gedragsverandering.”

“Door goed te luisteren, samen tot de kern van de uitdagingen te komen en ze vervolgens in perspectief te plaatsen, maak ik, samen met mijn opdrachtgevers, complexe situaties beter te begrijpen en efficiënter.”

Waarom ik heb gekozen voor Quarant?

“Ik houd mij graag bezig met onderwerpen als Wet Open Overheid, informatiemanagement, procesoptimalisatie en adoptie. Op deze manier draag ik bij aan een geoptimaliseerde overheid. Ik word dan ook enthousiast van afwisseling en verschillende opdrachten. Daarnaast waardeer ik de gezellige collega’s die graag met mij meedenken. Dit geeft mij extra vertrouwen om elke uitdaging met veel energie aan te pakken!”

Verder kennismaken?

Ik ga graag met jou in gesprek. De koffie staat klaar!

Consultant
Anouk Janmaat
Ik werk graag voor lokale overheden om ze te kunnen helpen met het begrijpen en efficiënter maken van complexe situaties. Met mijn sociale en analytische vaardigheden lukt het mij goed te luisteren naar mensen en samen tot de kern van het probleem te komen. Met mijn bredere blik lukt het mij problemen in perspectief te plaatsen.
Pagina delen: