Quarant op Vicrea-dag

Afgelopen donderdag 26 maart was Quarant aanwezig op een drukbezochte en succesvolle klantendag van Vicrea in Maarssen. Adrie van Bohemen gaf een presentatie over object- en ketengericht werken. Verder stond Quarant met een stand op de informatiemarkt.

Object- en ketengericht beheer van gegevens

In zijn presentatie vertelde Adrie over de noodzaak om in de veranderende omgeving van gemeenten over te stappen naar object- en ketengericht beheer van gegevens. En over datadistributie, de inzet van een ESB en het gebruik van geo-informatie als onderlegger voor de basisadministraties. Dit biedt kansen om tot één geïntegreerde, betrouwbare en actuele set basisgegevens voor alle gemeentelijke taken te komen en om in de keten samen te werken met andere partners zoals de omgevingsdienst, belastingsamenwerking of partners in het sociale domein.

Slimme oplossingen geo-registraties

Vicrea is een Geo-ICT bedrijf gespecialiseerd in systemen voor integrale informatievoorziening. Op hun klantendag lieten ze zien hoe ze de komende jaren de ‘next step’ naar Smart-oplossingen voor Geo-registraties zetten. De digitalisering was een eerste stap, de volgende stap is het ontwikkelen van slimme toepassingen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van object- en ketengericht beheer van gegevens? Neem dan contact op met Adrie van Bohemen: 06 53 37 14 87. Het e-mailadres is: adrie.van.bohemen@quarant.nl.