Quarant groeit: maak kennis met onze nieuwe collega’s

Quarant is volop in beweging. Niet alleen weten onze klanten ons steeds beter te vinden, we investeren ook in kennis zodat ons kennisniveau blijft groeien. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar versterking van het team. Inmiddels hebben wij drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Graag stellen wij hen aan u voor:

Bart Kuiper – Adviseur opleidingen

Per 1 september is Bart Kuiper aan boord gekomen. Bart is specialist op het gebied van trainingen. Hij ziet mensen graag floreren. Met zijn ervaring, kan hij opleidingsprogramma’s ontwikkelen voor medewerkers en organisaties. Precies op maat. Bart gaat het gebruikersadoptieprogramma verder ontwikkelen.

Han Kuiper – Consultant

Onlangs is ook Han het team komen versterken. Wetgeving begrijpelijk maken is zijn streven. Wetten worden vaak met een nobel doel opgesteld: veilig wonen in een schone leefomgeving. Helaas worden wetten vaak zo complex, dat het oorspronkelijke doel uit het oog wordt verloren. Han maakt wetgeving weer begrijpelijk, zodat we veiliger leven in een schoner Nederland.

Ronald Morssink – Consultant

Ten slot onze nieuwe collega Ronald. Overheden spelen een steeds actievere rol binnen de i-samenleving. Dit vraagt veel. Als I&A-manager of vakspecialist is hij in staat om de gewenste transformatie van de I&A-architectuur, de processen en het team aan te sturen. Daarbij zet hij de publieksprofessionals altijd centraal.

Nader kennismaken?

Wilt u nader kennismaken met een van onze nieuwe collega’s? Telefonisch of met een kop koffie, neem gerust contact op voor een afspraak.

Bart Kuiper: 06 490 662 98, bart.kuiper@quarant.nl  linkedin
Han Kuiper: 06 241 336 38, han.kuiper@quarant.nl linkedin
Ronald Morssink: 06 575 828 88, ronald.morssink@quarant.nl linkedin