Home / Qrant / Even voorstellen: onze nieuwe collega
In Qrant

Even voorstellen: onze nieuwe collega

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan u voor:

Aart Los – Consultant

“Met mijn ruime ervaring met informatietechnologie en informatievoorzieningen bij lokale overheden is Quarant geen onbekende voor mij. Op mijn eerste werkdag had ik dan ook het gevoel ‘thuis te komen’. Ik wil gemeenten en hun medewerkers ondersteunen en laten uitblinken als dienstverleners, door de beschikbare informatie en de daarbij behorende technieken optimaal in te zetten. Mijn drijfveer is vooruitgang boeken, (nieuwe) kansen zien en benutten en concrete resultaten behalen. Aansturen, inzicht geven, aanpakken, opbouwen, inrichten en verbeteren zijn woorden die prima bij mij passen.”

 

Onze nieuwe collega ontmoeten?

Wilt u kennismaken met Aart Los? Telefonisch of met een kop koffie? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

M 06 214 993 72
E aart.los@quarant.nl

 

Wij delen kennis, tips en adviezen. Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Of volg ons op LinkedIn.

Aart Los
Aart Los
Als Consultant bij Quarant word ik gedreven door vooruitgang, nieuwe kansen en het behalen van resultaten, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Aanpakken, opbouwen, inrichten en verbeteren zijn woorden die bij mij passen. Met mijn ruime ervaring binnen de e-overheid, help ik organisaties graag verder hun kansen te benutten. Meer informatie? 06 214 993 72
Lees meer blogs

Recente berichten