• Qrachtig Werken: de sleutel naar een succesvolle omgevingsdienst

    Medewerkers van omgevingsdiensten gaan steeds intensiever samenwerken met burgers, bedrijven, partners en collega’s. Willen zij hun werk goed kunnen doen, dan dient informatie juist en tijdig beschikbaar te zijn. Procesafspraken moeten kloppen en nagekomen worden. ICT moet werken. Met de methodiek Qrachtig Werken helpen wij omgevingsdiensten hun prestaties te verbeteren.

Waarom is Qrachtig Werken een must voor omgevingsdiensten?

Het werk van omgevingsdiensten wordt door wetgeving, maatschappelijke verwachtingen en technologisch ontwikkelingen meer multidisciplinair, kennisintensiever, digitaler en transparanter. Wil een omgevingsdienst blijvend succesvol zijn, dan moet zij continu blijven optimaliseren. Qrachtig Werken stelt daarbij de rol van de medewerker centraal. Hoe doen we dit?

Stimuleert krachtig samenwerken

We verankeren continu verbeteren in de dagelijkse routine van omgevingsdiensten. Successen en leerpunten maken we inzichtelijk voor medewerkers. Met aanstekelijk enthousiasme leren we hen steeds beter samen te werken.

Stroomlijnt krachtig werkprocessen

Processen verbinden bedrijven, partners en medewerkers van omgevingsdiensten. In die processen zitten vaak veel verspillingen. Daarmee gaat veel tijd verloren. Tijd die beter ingezet kan worden voor belangrijkere zaken.

Ontsluit krachtig informatie

Actuele en juiste informatie. Dit op ieder moment, vanaf iedere plek, via ieder apparaat. De opzet van informatiehuishouding van de omgevingsdienst dient dit te ondersteunen. Met Qrachtig Werken helpen wij u de juiste keuzes daarvoor te maken.

Meld u aan voor de introductieworkshop

Quarant nodigt u graag uit voor de introductieworkshop Qrachtig Werken. Op inspirerende wijze laten wij u kennismaken met onze visie op en de toepassing van Qrachtig Werken voor omgevingsdiensten.

Aanmelden kan via onderstaande knop. De datum, locatie en het programma maken we nog bekend.

Whitepapers Qrachtig Werken

Wij delen onze kennis graag met u. Download hier onze whitepapers.

Cultuur van continu verbeteren

Laat de kracht van uw omgevingsdienst toenemen. Organiseer het werk zo, dat medewerkers steeds beter worden in het zelfstandig doorvoeren van verbeteringen. In deze whitepaper leest u welke hindernissen u daarvoor moet overwinnen.

Vraag aan
Archieftaken op orde

Op dit moment kan een goede, geordende en toegankelijke staat van archiefbescheiden bij veel omgevingsdiensten niet gegarandeerd worden. In deze whitepaper leest u hoe u de archieftaken van uw omgevingsdienst wel op orde krijgt.

Vraag aan
Procesoptimalisatie

Samen met medewerkers de processen zo inrichten dat de kwaliteit toeneemt en benodigde inspanningen afnemen. In deze whitepaper leest u welke concrete verbeteringen u kan realiseren en hoe u dat aanpakt.

Vraag aan

Weten wat Qrachtig Werken voor uw organisatie kan betekenen?
Wij denken graag met u mee.

_DSC0762_rondNeem contact op met Adrie van Bohemen:

M: 06 – 53 37 14 87
E: adrie.vanbohemen@quarant.nl

Linkedin Volg ons op LinkedIn
Aanmelden nieuwsbrief

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.

    Uw naam

    Uw organisatie

    Uw telefoonnummer

    [recaptcha]