Home / Informatie managen / Basis-, geo en kernregistraties / Quarant helpt met de aansluiting NHR

Quarant helpt met de aansluiting NHR

Ook al zijn gemeenten niet verplicht zich aan te sluiten op het nieuwe Handelsregister (NHR), ze moeten de KvK-gegevens wel goed in hun systemen hebben staan. We adviseren die aansluiting dan ook gewoon te realiseren. U bent dan verzekerd van actuele gegevens en het bespaart in onderhoud. Wij helpen u daar graag bij.

Wij kennen de NHR

Quarant kent de NHR, de andere basisregistraties en veel andere applicaties binnen gemeenten. Bovendien kennen we de toepassingen die leveranciers voor de koppelingen hebben ontwikkeld. Verder is het voor ons door persoonlijke contacten met veel toeleveranciers, KvK, Dataland en KING mogelijk snel extra hulp of deskundigheid in te schakelen.

Wij kennen de gemeentelijke applicatielandschappen

Wij kennen de mogelijkheden van de diverse aansluitvormen die passen bij de verschillende applicatielandschapen en architecturen bij gemeenten. Hierdoor kunnen we u ook ondersteunen in de keuze tussen rechtstreeks aansluiten op de NHR, op Dataland of beide. Als u wilt, helpen we u ook de achterliggende processen aan te passen en te verbeteren.

Meer informatie

Eerder hielpen we de gemeenten Bergen op Zoom, Hilversum en Schiedam bij hun aansluiting  op de NHR. Neem voor meer informatie contact op met Adrie van Bohemen: 06 53 37 14 87, adrie.van.bohemen@quarant.nl.

Lees ook:

 

Adrie van Bohemen
Adrie van Bohemen
Ik ben één van de partners van Quarant en werkzaam als Consultant. Ik breng gemeenten in beweging, door mijn jarenlange praktijkervaring met zaakgericht en digitaal werken, digitale dienstverlening, gegevensmanagement en basisregistraties met ze te delen. Meer informatie? 06 533 714 87

Aanbevolen berichten

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze diensten? Wij denken graag met u mee.