Jongeren Op Gezond Gewicht volledig naar de cloud

De medewerkers van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) werken verspreid over het hele land. Data en applicaties via de cloud aanbieden is dan een logische optie. Quarant helpt bij de transitie.

Strategie en transitie

Vanaf september kunnen alle medewerkers van JOGG altijd, overal en op elk device bij hun mail, agenda, documenten en CRM-pakket. Quarant heeft daarvoor samen met JOGG een cloudstrategie opgezet. Op dit moment begeleiden we de transitie.

De JOGG-aanpak

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) is in 2015 voortgekomen uit het vijfjarig Convenant Gezond Gewicht (2010-2014). JOGG creƫert samen met scholen, ouders, sportverenigingen, bedrijven, overheden en zorgverleners een wereld waarin kinderen opgroeien met een gezond beeld van voeding en beweging. Dit heet de JOGG-aanpak.

Meer weten over werken in de cloud?

De cloud is de toekomst, maar al uw applicaties en data klakkeloos in een buitenlands datacentrum neerzetten is een slecht idee. Quarant helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Ook de daadwerkelijke transitie voeren we graag met u uit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim Hoekstra: 06 21 260 638, wim.hoekstra@quarant.nl.