Home / Informatie managen / Basis-, geo en kernregistraties / Realiseer tweede aansluiting GBA-V op tijd!

Realiseer tweede aansluiting GBA-V op tijd!

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens wijst er met een herinnering op zijn website nog eens op dat gemeenten voor eind juli een tweede aansluiting naar de GBA-V moeten realiseren. Dit vanwege de invoering van Logisch Ontwerp 3.9 (LO 3.9).

Tweede aansluiting GBA-V

De tweede aansluiting GBA-V is bedoeld voor gegevens van Burgerzaken. Doordat de technische autorisatie van de huidige aansluiting per 31 juli 2015 verandert, kunnen gemeenten de huidige aansluiting niet meer voor deze gegevens gebruiken.

Technische hulp

Voor gemeenten betekent de tweede aansluiting GBA-V dat ze onder andere de koppelingen en beveiliging van hun gemeentelijke systemen moeten aanpassen.

Meer informatie

Meer informatie over de technische zaken vindt u op de website van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens . U kunt ook contact opnemen met Adrie van Bohemen: 06 53 37 14 87. Of stuur een e-mail: adrie.van.bohemen@quarant.nl.

Adrie van Bohemen
Adrie van Bohemen
Als één van de partners van Quarant ben ik ook werkzaam als Consultant. Ik breng gemeenten in beweging, door mijn jarenlange praktijkervaring met zaakgericht en digitaal werken, digitale dienstverlening, gegevensmanagement en basisregistraties met ze te delen. Meer informatie? 06 533 714 87
Lees meer blogs

Aanbevolen berichten