Home / Informatie managen / Aanbestedingen / Gemeente Deurne: nieuw e-HRM systeem

Gemeente Deurne: nieuw e-HRM systeem

De gemeente Deurne gaat haar HRM systeem vervangen door een nieuw e-HRM systeem. Quarant begeleidt de aanbesteding ervan.

Modern werkgeverschap

De gemeente Deurne zoekt een e-HRM systeem dat de ideeën die horen bij modern werkgeverschap digitaal ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan een webportaal waarmee medewerkers allerlei personeelszaken zelf 24 uur per dag online kunnen regelen. Of aan ondersteuning van HR-medewerkers en management bij de HR-cylcus, talentontwikkeling van medewerkers en een toekomstgericht personeelsbeleid.

Een hybride Cloud-architectuur

Eerder al had de gemeente Deurne een informatie- en applicatiestrategie geformuleerd waarin als doel is opgenomen de komende jaren de ICT-infrastructuur en applicatielandschap naar een hybride Cloud-architectuur over te brengen. Dit gaat er onder andere voor zorgen dat medewerkers overal kunnen werken met een device dat het beste bij hun werksituatie past. En dat er geen verschillen in content en functionaliteiten meer zijn als medewerkers wisselen tussen devices.

Een SaaS-oplossing

Voor het nieuwe e-HRM systeem betekent dit dat de gemeente kiest voor een SaaS-oplossing. Quarant heeft de gemeente Deurne in de rol van i-adviseur begeleid bij de het samenstellen van het wensenpakket voor de nieuwe applicatie. Denk daarbij aan afspraken over andere compatibiliteit, beschikbaarheid, veiligheid en backup-mogelijkheden. In de wensenlijst zijn ook afspraken over de export van gegevens uit, onderhoud van en aanpassingen aan de applicatie opgenomen.

De implementatie nadert

Inmiddels is de selectieprocedure afgerond. Momenteel maakt de gemeente Deurne verdere afspraken met de geselecteerde partij.

Jos Poels
Jos Poels
Ik ben één van de partners van Quarant en werkzaam als Consultant. Het helpen van gemeenten bij het verbeteren van hun processen door het inzetten van de nieuwste technische mogelijkheden is mijn uitgangspunt. Ik help op strategisch en tactisch niveau, maar ook op de werkvloer. Meer informatie? 06 506 088 86
Lees meer blogs

Aanbevolen berichten