Even voorstellen: onze nieuwe collega’s

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met drie nieuwe collega’s. Ze stellen zich graag aan u voor:


Mats Zuidam – consultant:

“Na het voltooien van mijn masteropleiding Internetrecht ben ik me gaan focussen op informatiebeveiliging. Met de huidige technologische stand van zaken is er ontzettend veel mogelijk en worden systemen steeds slimmer. Tegelijkertijd groeit hiermee het aantal bedreigingen voor uw organisatie. In de rol van Information Security Officer laat ik organisaties slimmer, bewuster en vooral veiliger omgaan met de informatie die zij bezitten.”


Job Coenen – consultant:

“Technologie biedt steeds meer mogelijkheden om dienstverlening bij lokale overheden te optimaliseren. Maar hoe krijgt u de organisatie en de mensen mee in die ontwikkeling? Hoe laat u de overheidsprofessional optimaal renderen? Met veel plezier houd ik me dagelijks bezig met deze uitdaging. Daarbij heb ik oog voor de verschillende belangen in een organisatie. Ik breng behoeftes bij elkaar. En ik neem mensen mee in veranderingen door mijn creatieve, maar vooral enthousiaste benadering.”

M 06 271 459 62
E job.coenen@quarant.nl


Vincent van Neerven – consultant:

“Na het afronden van mijn studie Bedrijfskunde ben ik een traineeship gestart. Informatie-, proces- en verandermanagement stonden hierin centraal. Tijdens mijn traineeship heb ik waardevolle praktijkervaring opgedaan op een informatievoorzieningsafdeling bij het Instituut Fysieke Veiligheid. Wat ik vooral interessant vind, en waar ik mij graag voor inzet, is het helpen van lokale overheden bij veranderingen. Ik kijk graag op een creatieve manier naar de vele actuele uitdagingen waar lokale overheden voor staan.”


Onze nieuwe collega’s ontmoeten?

Wilt u kennismaken met Mats, Job of Vincent? Telefonisch of met een kop koffie? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.