Even voorstellen: onze nieuwe collega

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan u voor.

René Wanders, Consultant

‘Als consultant met jarenlange ervaring op het gebied van e-dienstverlening en informatiemanagement, adviseer en inspireer ik organisaties met een pragmatische en betrokken aanpak. Ik word enthousiast van het optimaliseren van dienstverleningsprocessen, waarbij ik graag inwoners en ondernemers betrek. Bij complexe trajecten weet ik met mijn aanpak de vaart in het proces te houden en de juiste doelen te stellen en te halen. Digitalisering draagt bij aan excellente dienstverlening. Ik denk graag mee over een passende visie en aanpak voor uw organisatie.’

Onze nieuwe collega ontmoeten?

Wilt u kennismaken met René Wanders? Telefonisch of met een kop koffie? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

M 06 336 309 34
E rene.wanders@quarant.nl