Even voorstellen: onze nieuwe collega Erik Lückers

We helpen steeds meer gemeenten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
14 september 2022
Auteur
Erik Lückers
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

Erik Lückers, Consultant

“Afgelopen jaren heb ik gemeenten geholpen hun data op orde te krijgen, registraties aan elkaar te koppelen en ‘éénmalig inwinnen – meervoudig gebruik’ voor processen rond de basis- en kernregistraties mogelijk te maken. Mijn kracht ligt daarbij in het samenbrengen van verschillende afdelingen en het verbinden van de ‘eilandjes’ binnen de organisatie.”

Data steeds belangrijker voor gemeenten

“Data is steeds belangrijker voor lokale overheden. Denk aan de basis- en kernregistraties, de gegevens in vakapplicaties, maar zeker ook aan de komst van de SOR en 3D-weergaves. Hoe richt je het beheer hiervan in? Hoe maak je optimaal gebruik van de kansen die je datavoorzieningen bieden? Welke software heb je nodig? Wat moet je alvast doen om je organisatie op dit alles voor te bereiden? Ik help je hier graag bij.”

Kennismaken met Erik?

Neem dan contact met hem op voor een kop koffie.

Consultant
Erik Lückers
Ik help gemeenten hun data op orde te krijgen, registraties aan elkaar te koppelen en ‘éénmalig inwinnen – meervoudig gebruik’ voor processen rond de basis- en kernregistraties mogelijk te maken. Mijn kracht ligt daarbij in het verbinden van de ‘eilandjes’ binnen de organisatie.
Pagina delen: