Even voorstellen: nieuwe collega

Menno van der Horst – Consultant

‘De waarde van gegevens en informatie nemen steeds verder toe voor gemeenten. Daarmee neemt ook het belang van een professionele organisatie toe. Mijn kracht is dat ik met een strategische en bedrijfskundige blik de impact van ontwikkelingen op de organisatie- en informatievoorziening van de lokale overheid kan analyseren. In combinatie met mijn enthousiasme zorg ik voor gedegen en breed gedragen analyses en voorbereiding op veranderingen en professionalisering binnen het publieke domein.’

Kennismaken?

Wil je kennismaken met Menno van der Horst? Neem dan even contact met hem op. Hij stelt zich graag verder aan jou voor.

Consultant
Dennis van der Valk
Verandering is altijd en overal. Hoe mensen en organisaties op verandering kunnen anticiperen? Daar zit mijn passie. Dat is waar ik goed in ben. Ik help organisaties om voorbereid te zijn op continue verandering. Dit begint met het schetsen van een vlijmscherpe visie, het monitoren van ontwikkelingen en te denken in mogelijkheden.
Pagina delen: