Even voorstellen: nieuwe collega

Menno van der Horst – Consultant

‘De waarde van gegevens en informatie nemen steeds verder toe voor gemeenten. Daarmee neemt ook het belang van een professionele organisatie toe. Mijn kracht is dat ik met een strategische en bedrijfskundige blik de impact van ontwikkelingen op de organisatie- en informatievoorziening van de lokale overheid kan analyseren. In combinatie met mijn enthousiasme zorg ik voor gedegen en breed gedragen analyses en voorbereiding op veranderingen en professionalisering binnen het publieke domein.’

Kennismaken?

Wil je kennismaken met Menno van der Horst? Neem dan even contact met hem op. Hij stelt zich graag verder aan jou voor.

Consultant
Klaas Bolte
Mijn kracht ligt op het gebied van informatiebeleid, projectportfolio, projectmanagement en het initiëren van nieuwe samenwerkingsvormen. Ik weet mensen mee te krijgen in een verandering en gezamenlijke belangen te behartigen. Ook heb ik gevoel voor het samenspel tussen bedrijfsvoering en politieke belangen.
Pagina delen: