Even voorstellen – onze nieuwe collega

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan u voor:

Laurens de Vries – Consultant

“Al meer dan 10 jaar help ik gemeenten en andere overheden om hun processen te digitaliseren. De complexiteit die je vaak bij overheidsorganisaties ziet, daagt mij uit om naar verbeteringen te zoeken. Door de bestaande processen en systemen kritisch te analyseren en nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen, ontdek ik altijd weer mogelijkheden om gebruikers en ICT te verbinden en dichter bij hun doelen te brengen. Doordat ik de taal van zowel eindgebruikers als IT’ers spreek, creëer ik overzicht voor alle betrokkenen. Hoe ik dit doe? Door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren, de situatie te analyseren en door mijn creatieve en pragmatische aanpak.”

Onze nieuwe collega ontmoeten?

Wilt u kennismaken met Laurens de Vries? Telefonisch of met een kop koffie? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

M 06 115 326 32
E Laurens.de.Vries@quarant.nl

 

Wij delen kennis, tips en adviezen. Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Of volg ons op LinkedIn.