We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan u voor:

Even voorstellen: onze nieuwe collega

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan je voor.

Datum
13 mei 2019
Auteur
Adrie van Bohemen
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

Aart Los – Consultant

“Met mijn ruime ervaring met informatietechnologie en informatievoorzieningen bij lokale overheden is Quarant geen onbekende voor mij. Op mijn eerste werkdag had ik dan ook het gevoel ‘thuis te komen’. Ik wil gemeenten en hun medewerkers ondersteunen en laten uitblinken als dienstverleners, door de beschikbare informatie en de daarbij behorende technieken optimaal in te zetten. Mijn drijfveer is vooruitgang boeken, (nieuwe) kansen zien en benutten en concrete resultaten behalen. Aansturen, inzicht geven, aanpakken, opbouwen, inrichten en verbeteren zijn woorden die prima bij mij passen.”

Onze nieuwe collega ontmoeten?

Wilt je kennismaken met Aart Los? Telefonisch of met een kop koffie? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.