Even voorstellen: Mark Russchenberg

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team van consultants versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
30 december 2021
Auteur
Mark Russchenberg
Diensten
Nieuws
Leestijd
2 min

Het Sociaal domein

“Al ruim 25 jaar werk ik binnen het sociaal domein, als maatschappelijk & systeemtherapeutisch werker, coach, leidinggevende, projectleider en functioneel beheerder. Ik heb veel ervaring in het, samen met de professionals op de werkvloer, vormgeven van nieuwe werkprocessen. Bijvoorbeeld in het samen kiezen en passend maken van applicaties die het werkproces ondersteunen en ze daarna binnen de organisatie uitrollen.”

Verbinden van doelen, mensen en ICT

“Mijn expertise ligt in het verbinden van de strategische doelen met de professionals die het werk uitvoeren. Met name de laatste tien jaar zien we daarbij een enorme toename in het gebruik van applicaties, zoals cliëntendossiers en blended care. Ik luister naar wat de professionals op dit gebied nodig hebben, organiseer met ICT/applicatie-specialisten de oplossingen daarvoor en help die oplossingen in de praktijk te implementeren. Daarbij ben ik altijd helder in wat moet en wat kan. Bovendien houd ik van op-, aan- en doorpakken.”

Resultaten bereik je samen

“Mijn drive is professionals optimaal te faciliteren, zodat zij kunnen excelleren. Dit doe ik door die professionals te betrekken bij de ontwikkeling van veranderprocessen en als deskundigen samen te laten werken met ontwikkelaars en ICT/applicatiespecialisten. Daarbij luister ik, bewaar de rust en houd overzicht, zodat iedere betrokkene zich gehoord en gezien voelt en een optimale bijdrage kan leveren aan verbeteringen.”

Meer informatie?

Stel je vraag aan Mark. Of laat een bericht achter in de chat.

Consultant
Mark Russchenberg
Ik wil professionals optimaal faciliteren, zodat zij kunnen excelleren. Dit doe ik door die professionals te betrekken bij veranderprocessen en ze samen te laten werken met ICT/applicatiespecialisten aan slimme oplossingen. Daarbij zorg ik dat iedere betrokkene gehoord en gezien wordt.
Pagina delen: