Even voorstellen: Maarten Koningsveld

Overheden staan geregeld voor grote uitdagingen door alle ontwikkelingen die op hen afkomen. Wij helpen organisaties om deze ontwikkelingen te integreren in hun dienstverlening en bedrijfsvoering. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat we steeds weer de benodigde expertise in huis hebben. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan jou voor

Datum
30 december 2021
Auteur
Maarten Koningsveld
Diensten
Nieuws
Leestijd
2 min

Senior Consultant

“Na mijn studie politicologie werkte ik als ambtenaar, lobbyist en consultant, altijd op het raakvlak tussen overheid en bedrijfsleven. Ik heb veel ervaring als penvoerder, facilitator en adviseur, waarbij ik complexe en technische materie vertaal in begrijpelijke taal voor generalisten. Bovendien heb ik oog voor de vaak verschillende belangen tussen (onderdelen van) organisaties en weet ze op basis van de inhoud met elkaar te verbinden.”

De wereld verandert, nu de overheid nog

“Ik help organisaties en mensen te veranderen en succesvol te blijven in een snel digitaliserende wereld. Mijn interesse gaat vooral uit naar de grote kansen én uitdagingen die digitalisering biedt voor overheden. En naar de manier waarop overheden in een gedigitaliseerde wereld functioneren. Daarover schreef ik het boek Democratie in crisis. De wereld verandert, nu de overheid nog.

Meer informatie?

Stel je vraag aan Maarten. Of laat een bericht achter in de chat.

Consultant
Maarten Koningsveld
Ik help organisaties en mensen te veranderen en succesvol te blijven in een snel digitaliserende wereld. Daarvoor vertaal ik complexe en technische materie in begrijpelijke taal voor generalisten. En verbind ik organisaties (of onderdelen ervan) op basis van inhoud met elkaar.
Pagina delen: