Even voorstellen: Giovanni Varga

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan jou voor:

Datum
15 december 2021
Auteur
Giovanni Varga
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

Giovanni Varga – Consultant

“Gemeenten zijn complexe organisaties. Bovendien krijgen ze door maatschappelijke en technologische ontwikkelingen continu met nieuwe uitdagingen te maken. Daar horen ook nieuwe kansen voor procesoptimalisatie, informatie- en organisatiemanagement en duurzaamheid bij. Ik help gemeenten die kansen te pakken.”

Het werken aan een betere toekomst is voor iedereen en is daarbij mijn grootste drive.
Giovanni
Consultant

De mens centraal in duurzame organisaties

“Ik streef elke dag naar het verbeteren, optimaliseren en automatiseren van processen. Met mijn strategische en bedrijfseconomische blik zoek ik daarbij naar creatieve en innovatieve oplossingen. Daarnaast help ik tijdens implementaties mensen de veranderingen waarmee ze te maken krijgen te omarmen. Dit leidt tot duurzame organisaties waarin de mens centraal staat. Het werken aan een betere toekomst voor iedereen is daarbij mijn grootste drive.”

Wil je kennismaken?

Giovanni drinkt graag een (virtuele) kop koffie met jou. Of laat een bericht achter in de chat.

Consultant
Giovanni Varga
Ik streef elke dag naar creatieve oplossingen voor betere processen. Daarbij help ik mensen de veranderingen waarmee ze te maken krijgen te omarmen. Dit leidt tot duurzame organisaties waarin de mens centraal staat. Het werken aan een betere toekomst voor iedereen is daarbij mijn grootste drive.
Pagina delen: