Even voorstellen: Chandell Stienstra

Overheden staan geregeld voor grote uitdagingen door alle ontwikkelingen die op hen afkomen. Wij helpen organisaties om deze ontwikkelingen te integreren in hun dienstverlening en bedrijfsvoering. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat we steeds weer de benodigde expertise in huis hebben. Daarom hebben we ons team versterkt met een nieuwe collega. Ze stelt zich graag aan jou voor:

Chandell Stienstra – consultant

‘Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in verschillende rechtsgebieden die verband houden met informatiebeveiliging. Onder andere intellectueel eigendomsrecht en privacyrecht behoren tot mijn expertise. Mijn interesse ligt voornamelijk bij het spanningsveld tussen innovatie en de wettelijke regels. Ik ben graag de verbinder die ervoor zorgt dat de noodzaak van verandering door iedereen binnen een organisatie wordt beleefd.’

Wil je verder met mij kennismaken? Neem dan gerust contact op.

 

M 06 348 858 32
E chandell.stienstra@quarant.nl