Even voorstellen: Bram Stricker

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we ons team met consultants versterkt met een nieuwe collega. Hij stelt zich graag aan jou voor.

Datum
15 december 2021
Auteur
Bram Stricker
Diensten
Nieuws
Leestijd
1 min

Analyse vertalen naar concrete oplossingen

“Informatisering binnen organisaties is constant in beweging. Dat biedt veel kansen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Wat betekent dit voor processen binnen jouw organisatie? En hoe zorg je dat medewerkers het kunnen bijbenen?”

Ik help organisaties vooruit door goed te luisteren, kritische vragen te stellen en het einddoel voor ogen te houden.
Bram Stricker
Consultant

Diepgaande analyses en concrete oplossingen

“Ik help organisaties vooruit door complexe vraagstukken diepgaand te analyseren en die analyse te vertalen naar concrete oplossingen. Hoe ik dat doe? Door goed te luisteren, kritische vragen te stellen en het einddoel voor ogen te houden. Daarbij leer ik graag nieuwe mensen kennen en haal ik veel voldoening uit het professionaliseren van organisaties en processen.”

Wil je kennismaken?

Bram drinkt graag een (virtuele) kop koffie met jou. Of laat een bericht achter in de chat.

Consultant
Bram Stricker
Ik help organisaties vooruit door complexe vraagstukken diepgaand te analyseren, te luisteren naar alle betrokkenen en samen te werken aan een oplossing. Daarbij leer ik graag nieuwe mensen kennen en haal ik veel voldoening uit het professionaliseren van organisaties en processen.
Pagina delen: