Aansluiten NHR? Hilversum, Bergen op Zoom en Schiedam gingen u voor

Wij kennen de mogelijkheden die de verschillende leveranciers hebben ontwikkeld voor de aansluiting op de NHR. We adviseren u daarom graag over aansluitvormen die passen bij uw applicatielandschap en architectuur. Eerder hielpen we de gemeenten Hilversum, Bergen op Zoom en Schiedam hiermee.

Hilversum, Bergen op Zoom en Schiedam

De gemeenten Hilversum en Bergen op Zoom adviseerden we over een aansluiting op de NHR via Dataland. De gemeente Schiedam hielpen we met de eerste aansluiting via een Centric-omgeving. De opdrachtgeefster Sylvie Ballijns van Schiedam hierover:

Het bijzondere aan onze implementatie van de NHR was dat Schiedam in een ICT-samenwerking zit met Vlaardingen en Maassluis en we deze realisatie vanaf het begin gezamenlijk hebben opgepakt. Zo profiteert niet alleen Schiedam, maar ook de partners van de aansluiting.”
Sylvie Ballijns, gemeente Schiedam

De juiste keuze

Er zijn verschillende mogelijkheden om een gemeente aan te sluiten op de NHR. Bijvoorbeeld rechtstreeks, via Dataland of beide. De keuze is afhankelijk van de visie en ambitie van de gemeente over het NHR-gebruik, maar ook van de mogelijkheden van de afnemende applicaties en het geo-gegevensbeheer in een gemeente.

Meer informatie over aansluiten NHR

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes en realiseren ook de aansluiting graag samen met u. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Adrie van Bohemen: 06 53 37 14 87, adrie.van.bohemen@quarant.nl.

Lees ook: