Quarant groeit. Maak kennis met onze nieuwe collega’s

We helpen steeds meer gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten. Tegelijkertijd blijven we graag investeren in nieuwe kennis. Daarom hebben we sinds kort ons team versterkt met drie nieuwe collega’s. Ze stellen zich graag aan u voor.


Klaas Bolte – consultant:

“Ik ben al jaren actief als adviseur Informatievoorziening bij de lokale overheid. Mijn kracht ligt op het gebied van informatiebeleid, projectportfolio, projectmanagement en het initiëren van nieuwe samenwerkingsvormen. Ik weet mensen snel mee te krijgen in een verandering en de gezamenlijke belangen te benadrukken. Bovendien heb ik een goed gevoel voor het samenspel tussen bedrijfsvoering en politieke belangen. Daarnaast ben ik gecertificeerd informatiebeveiliger (CISO).”

M 06 303 989 31
E klaas.bolte@quarant.nl


Dianne Beukers – consultant:

“Door mijn ervaring als DIV-medewerker, informatiemanager en recordmanager bij veel gemeentes heb ik geleerd hoe belangrijk een goede informatievoorziening is. De techniek hiervoor is prachtig, maar de mens mag zeker niet worden vergeten. Mens en techniek op een slimme manier op elkaar laten aansluiten en samenwerken, is wat ik graag doe.”


Imke Lenkens – consultant:

“Na het behalen van mijn HBO-diploma HRM en pre-master Bedrijfskunde heb ik de master Organizational Design and Development afgerond. De komende periode wil ik veel leren in de praktijk. Die ervaring wil ik vervolgens samen met mijn kennis inzetten, om processen efficiënter te maken, beleidsplannen uit te rollen op de werkvloer en ervoor te zorgen dat initiatieven van medewerkers of klanten op de juiste plek in de organisatie worden ingezet.’’


Onze nieuwe collega’s ontmoeten?

Wilt u kennismaken met een van onze nieuwe collega’s? Telefonisch of met een kop koffie? Neem gerust contact op voor een afspraak.